Family in Dubai

Varmt välkomna till Family in Dubai

Family in Dubai startades 2008 av Anna Peterson och jag själv, Johanna Samrud Sage. Idén föddes året innan när Anna skulle flytta till Dubai och började att leta information om hur livet här. Tillsammans började vi skriva ner våra upplevelser och delge läsarna våra bästa tips för att underlätta för flyttfåglar och boende i Dubai. Vi hade snart skapat en sida full av värdefull information inför Dubairesan. Vi kryddade det hela med dråpliga vardagshistorier och goda råd. Anna flyttade tillbaka till Sverige 2010 och sedan dess har jag drivit och utvecklat Family in Dubai. Vi har skrivit mycket om Dubai på denna sida och kanske har en del ändrats sedan 2008.

Dubai in Mind. com och Dubai in Mind. se är våra nya sidor. En på engelska och en på svenska.

FamilyinDubai.com, DubaiinMind.se och DubaiinMind.com ägs av Samrud Sage Vip Services. Ett företag registrerat on-shore i Dubai. Vi är det enda svenskägda företaget i vår bransch i Dubai.

Vi har samarbetar med stora och små leverantörer i Dubai. Det viktigaste är att de är pålitliga och seriösa.

Jag är den enda auktoriserade guiden i Dubai. Guidelisensen utfärdas av Dubai Department of Tourism and Commerce Marketing, DTCM. 

Jag är utbildad vid Uppsala Universitet till hemkunskaps- och svensklärare vilket jag även arbetat som i Stockholm. Det var jobb och studier som jag kunde kombinera med att vara guide- och bussreseledare med hela Europa som arbetsplats. Mitt intresse för turismnäringen har lett mig till olika turimsutbildningar och även arbete på två olika resebyråer i Stockholm samt flygbolaget SAS.

Förutom att skriva så gillar jag att träna, resa, laga mat och att avnjuta middagar i sällskap av goda vänner och champagne. Och så är jag oerhört svag för diamanter!

Det roligaste med detta jobb är alla fantastiska människor jag får träffa!

 

Klicka på pennan om du vill kontakta mig.

 

 

Family in Dubai och         ägs av Samrud  Sage Vip Services

SSVS är registrerat on-shore i Dubai.   Klicka på loggan ovan för att se vad vi kan erbjuda ditt företag!

Det är kul att vara guide i Dubai!