Family in Dubai

Auktoriserad lokalguide

Under den uppskattde guidade turen kommer ni att få se kontrasterna mellan det ultramoderna och det traditionella.

Vår unika guideservice innebär att ni erbjuds en bil, en chaufför och en svensktalande auktoriserad Dubaiguide bara för er. Ni blir hämtade och lämnade var ni vill i Dubai. Alla frågor ni har besvaras och ni får en ärlig bild av Dubai. Ni kommer att få många goda tips inför er semestervecka.Turerna är helt anpassade efter era önskemål och intressen och bjuder på många goda idéer inför de kommande semesterdagarna.

All guidning sker av guider som är auktoriserade från DTCM, Dubai Department of Tourism and Commerce Marketing.

Den guidade turen kan vara fyra timmar eller längre beroende på vilket paket ni önskar. Pris från 1.450AED (4h).

Hör av er till oss så berättar vi vad paketen innehåller och vad de kostar.

Jag vill veta mer  När du klickar på länken kommer du till vår nya fina sida: DubaiinMind.se

 


Alla vill se Burj Khalifa!                        Några vill se Jebel Ali Port där man kan beskåda 15,3 miljoner kontainrar.

 

Läs gärna mer om vad som har sagts om våra tjänster härDu kommer till DubaiinMind.se när du klickar på länken.


Hej Johanna,
 
Vi vill tacka för en mycket trevlig dag med dig i Dubai, vi är mycket nöjda. Dessutom vill vi framföra vårt stora tack till dig för tipset om den gastronomiska upplevelsen, underbart. Super service från dig och vi kommer att rekommendera dig till alla som ska åka till Dubai.
 
Med vänliga hälsningar Christine och Johan Blomqvist-Gyllby

 

Jag vill skriva om ”Ökentur bara för er" som ni säljer:
Mycket bra race och jättekul och bra kört av chauffören- han var duktig och valde banan så ungarna skrek av skräck(de älskade det). Han stannade i banan så vi fick ta bilder(det vara bra), sedan körde han på igen och det var kul- vi såg kameler bland dynorna och det var kul (därför så kan man skippa kamelfarmen).
 
Sedan en kort tur till maten och prova på att åka bräda i sanden- hela den biten var toppen- bra mat och dryck och jätte kul med att prova på att åka i sanden- detta stopp var toppen.
 
Sedan hemåt- och vi fick bestämma när vi skulle åka och det kändes bra.
 
Vi tycker det var bra upplägg, bra stopp, bra chaufför, bra bil, kanon bra käk och roligt med att åka bräda.
 
Sammantaget är vi jätte nöjda och mina barn sa att detta kommer vara ett minne de kommer ihåg framöver.
 
Denna tur var värd varje krona.
 
Övrigt om Dubai- det var dyrt men vilken service överallt och bra väder, sen hade vi 4 rums penthouse och jacuzzi med havsutsikt och det var toppen.

 

Rune Sjögren

 


Hej Johanna!
Tack för en underbar eftermiddag! Den guidade turen fungerade perfekt, trots att vi hade det väldigt varmt. Vi fick även många praktiska tips att ta med oss under veckan. Kan verkligen rekommendera denna turen. Vi hör gärna av oss igen nästa gång vi kommer till Dubai.
Många varma kramar från fam. Håkansson


Hej Johanna!

 
Grattis till godkänt guideprov. Nu är vi åter på våra arbeten och sitter och drömmer om att få åka tillbaka till Dubai.
 
Vi har verkligen med din hjälp fått ut max av vår vistelse. Tack för alla underbara tips vi är så nöjda. Vilken trevlig båttur med fantastisk god mat. Brunchen gick inte heller av för hackor. Det var som en saga.

Tack för en fantastisk guidad tur!
 
Vi hörs och ha det bra.
 
Åsa, Leffe och Tove

 

Hej Johanna

Är nu åter tillbaka till vår vardag. Vi vill tacka er för väldigt fina arrangemang i Dubai. En trevlig guidning, bra val av restaurang och en enorm upplevelse i öken. Så ännu en gång tack

Anders med familj

 

Hej Johanna!

Vi känner oss väldigt nöjda med servicen från Dubai in Mind. Det blev en precis lagom guidning och ökenturen var väldigt skoj!

Mvh Erik

 

Hej Johanna,

Hela vår vistelse var lyckad och bättre än våra förväntningar. Även vädergudarna skötte sig eftersom vi slapp sandstormen som vi läst om i tidningarna.

One&Only Royal Mirage och alla deras tiotal restauranger höll en mycket hög klass.

Det var roligt att vi fick träffas och lära känna dig och vi fick ut mycket av sightseeingturen. Det är ett stort mervärde att bli guidad på sitt eget språk av någon som har samma referenser. Vi kommer naturligtvis rekommendera dig för våra vänner om och när de tänker besöka Dubai. Och vi hör av oss igen om det blir något återbesök för vår egen del :-).

Önskar dig allt gott!

Henrik

 

Hej!

Vi är alla mkt nöjda med på det sätt du genomförde vår guidning runt i det “speciella” Dubai.

Förutom dina väl valda “hållplatser” uppskattar jag också att du väver in lite om landet och dess historia, kultur, seder mm. Bidrar positivt till att bättre förstå hur saker och ting fungerar i denna stad och detta land.

Hjälpte oss också att planera resten av veckan i Dubai.

Om och när tillfälle uppstår kommer vi gärna att rekommendera Dubai in Mind för vänner och bekanta.

Ha de bra!

Olof Pettersson

 

"Vi (2 vuxna och 2 ungdomar) bokade en 4 timmars guidning av Johanna i början av vår vistelse i Dubai. Det var det bästa vi gjort!! Vi hade aldrig kunnat få ut så mycket av resan utan all information och hjälp som vi fick av Johanna. Vad vi än hade för frågor så kunde vi få kunniga och proffsiga svar på dem. Hon hjälpte oss att boka en jättetrevlig ökentur och bokade bord åt oss när vi skulle fira min 50-årsdag på restaurang. Vilken födelsedagsmiddag det blev...personalen överraskade med sång och musik och en alldeles speciell tårta. Kommer aldrig glömma den kvällen. Hela familjen fick stort  förtroende för Johanna och all hennes kunskap om landet. Vi rekommenderar henne mycket starkt till alla som ska besöka Dubai."

Helen Wester

 

"Tack underbara Johanna S.S. för vår guidning i Dubai i torsdags em. Du gör verkligen ditt jobb med både hjärta o hjärna. Helt fantastiskt!!! Skall verkligen rekommendera dig till ALLA" .

Flera kramar från Birgitta o Silve

 

 

”Vi har använt Johanna för våra rundresegrupper och det har varit ett uppskattat inslag på sightseeingturerna att ha en svensk lokalguide som i tillägg till guidningen kan berätta om hur det är att leva i Dubai. En person med inblick i det dagliga livet gör turerna mer intressanta och levande.”

 

"Hej Johanna,

Vi hade en supertrevlig vistelse i Dubai och gillar verkligen staden. Tack än en gång för en trevlig guidad tur denna gången också:-)."

Vänliga hälsningar,"

Cecilia

 

"Godkväll. Ännu ett tack för all hjälp vi fick av dig. Ökenturen var en upplevelse och den kan du rekommendera till alla dina kunder. Ringen var jätte fin. Vi fick följa med till juvelsmeden såg när han satte dit stenen. Han visade också lasernumret på stenen. Helt perfekt. "

Jörgen och Inga-Lill

 

"Hej Johanna! Vilken bra kontakt du är där nere, enormt seriös, tack."

Marianne och Lars Krantz

 

Hej Johanna,
 
Tack för sist! Det var en händelserik dag! Eftersom vi bara hade en dag i Dubai uppskattade vi att vi hann med lite av allt. Allt, från chaufför till lunchbokning hade ni planerat kanon. Det enda som var jobbigt var all trafik som ska in och ut från Dubai typ samma tid som vi. Jag tycker vårt upplägg/program som vi planerat var bra, kunde tänkt mig en längre tur ned abran för att det var så himla trevligt.
   Ser fram emot vår nästa tjejtrip i dec och framför allt diamantshoppingen:) Maken är sugen på att återkomma och spela golf, fick mersmak sen sist:).
 
Tack och på återseende!
 
Cecilia

 

Några röster från Säkra:

Lättsamt och intressant guidning.

Tydligt, bra och god faktakunskap.

Trevlig och positiv guide

Mycket kunnig och påläst, tack Johanna!

Mycket bra guide!

Väldigt bra program under den guidade turen.

Mycket sevärt under den guidade turen och intressant information om Dubais historia.

Super duktig guide!

Johanna var jätte bra!

 

Varmt tack för utmärkt arbete och trevlig samvaro. Jag kommer självklart att promota dig i bekantskapskretsen. Lycka till och mina hälsningar också till J2.

Bästa hälsningar Kristian

 

 

Vi är jättenöjda med vår vecka. Vi kommer tillbaka... Smyckena blev jättefina och svärdottern blev också förtjust. Stort tack för ditt trevliga och professionella bemötande!

Hälsningar Marianne

 


 
Hej Johanna

Tillbaka till vardagen och vintern i Skåne. :-)
Vill bara skicka ett stort tack för dagen i Dubai med dig ! Vi kunde inte fått en bättre start på vår vistelse och det var jätteroligt att få träffa dig. Med alla tips och uppslag du gav, blev det lättare att orientera sig och planera resten av dagarna. Dessutom fick ju Christel sitt lystmäte av guld och diamanter tillgodosett. Smyckena gnistrar nåt otroligt, man blir faktiskt bländad!  Tack för allt!

Christel och Svenne

 

 

Vi tackar för trevlig och kunnig guidning i Dubai, 6-10 mars 2013.

Hälsningar från tre supernöjda MK resenärer: Inge, Anita och Annika.

 

 

 

Hej Johanna!

Tack för en fin sightseeing, alltid skoj att kunna utforma den efter egen skalle. Den andra halvan av gruppen hade spenderar byxorna på sig när ni träffades på lördagen i juvelbutiken, du fick mycket beröm för ditt kunnande.

Saknar värmen lite faktiskt, -1,8 grader men brasan tänd.

Jonas med bihang

 

 

Hej Johanna!

Tack för riktigt bra och kompetent hjälp med alla bokningar och råd. Inte helt lätt att hitta bra upplägg för en familj med åldrar mellan 3 och 75 år. Med så många som vi var kändes det otroligt bra att veta att alla bokningar var gjorda innan vi kom ner.

Såväl förslag på aktiviteter, restauranger och inte minst Din guidning gav vårt besök i Dubai mycket mer än det annars gjort! Att vi dessutom fick Din ”lokalkunskap” som boende på plats kändes som en extra bonus.

Chauffören vi hyrde genom dig tog oss snabbt och smidigt till och från Abu Dhabi.

Vi kan varmt rekommendera Dina tjänster till andra! Vi hade verkligen en riktigt bra vecka.

Familj på 21 personer från Stockholm

 

 

Hej Johanna!

Jag kan verkligen rekommendera ökensafarin som du ordnade. Det var proffsigt, de tog otroligt väl hand om oss, hjälpte barnen på ett fantastiskt fint sätt.

Det var bra tempo och det hände nya spännande saker hela tiden. Middagen var god och omfångsrik. Allt var verkligen toppklass.

Och japp, de vackra ringarna ska in på värdering och halsbandet med.

Tur att jag hittade dig :-) Jag har redan rekommenderat dig!

Ha det fint! 

Sabina.

 

   Kryddsouken

 

Hej Johanna!

Tack för en mycket trevlig och givande dag! När vi smält alla intryck i går kväll var vi rörande överens om att vi gjorde rätt som åkte med dig.


Vi såg fontänspelet i kväll igen, fantastiskt fint, bl a Thriller! Burj Kalifa var verkligen mäktigt!

Ha det bra och tack än en gång!

Monica, Martin, Lovisa och Hampus

 

 

Stort tack till dig Johanna!!!
 
Den guidning som du gav oss var helt fantastiskt och du är otroligt påläst om ”allt och ingenting” som rör Dubai och Förenade Arabemiraten. Du är också super trevlig och har en suverän förmåga att anpassa guidningen efter kundens önskemål. Vi hade väldigt många krav på vad som INTE var möjligt för oss att göra och du fixade trots detta en oförglömlig och intressant dag i Dubai!
 
Inte nog med det, vi droppade också en bomb så fort som vi satte oss i bilen…hmmmm, din plan låter great, men uhm…vi gillar vin och vill gärna ha ett vinstopp på vägen :-) OK, det var inte planerat säger du men i samma andetag…självklart fixar jag det. Voilá! Nån timme senare så vibrerar mobilen och sista stoppet blir Ritz Carlton och ja, naturligtvis ett glas serverat med en liten linneservett och tilltugg…

Brunchen och Burj al Arab var också helt fantastisk och definitiv ett minne för livet.

Vi är alla tre väldigt nöjda med din guidning.
 
Kramar från Sylvia, Bert och Monica

 

Stort TACK!!! Vi är så nöjda med vår vecka i Dubai och vi har knappt "smält" alla intryck... Så mycket vi fick se och lära inte minst tack vare dig. Planeringen har varit perfekt med upplevelser halv dagar och sol o bad halva dagar. Var mycket bra att vi träffade dig andra dagen på vår resa för vi hade stor nytta av den informationen du gav oss resten av  veckan. Kanon! Allt har varit toppen. Har redan pratat med familjer som börjat planera en Dubai-resa....vi bara bubblar av intryck!

Familjen Johansson i Kungsbacka

Vi hade en kanon vecka i Dubai i slutet på 26 mars till 2 april, 2013! Tack vare din guidning så fick vi med oss massor med information som vi kunde dra nytta av hela veckan. Hör jag någon som skall till Dubai kommer jag att varmt rekommendera dem att ta kontakt med dig för en guidad tur. Tack.

Hälsningar från Lena å Johnny, Kerstin å Jan i Karlstad.

 

 

 

 

Läs mer om allt man kan göra i Dubai.

 

Är ni en företagsgrupp eller privatgrupp?

Familyindubai kan arrangera oförglömliga Dubaiprogram med upplevelser utöver det vanliga.

Läs mer om förtegas- och grupparrangemang här.

När du klickar på länken flyttas du till DubaiinMind.se

 

 

      

Svenska byggföretag vill gärna besöka byggarbetsplatser i Dubai. Här är arkitekturen vågad och nytänkande.

 

   

                          

Jag tar gärna med er ut på en guidad tur i en stad full av kontraster.

 

 

Titta gärna in på vår nya sida här under: