Family in Dubai

Betraktelser.

Följ oss och gilla oss på Facebook! Med ett snabbt klick är du där. KLICK

 

 

Madonna

2012-06-04

Idag, efter ett kort natt på endast två timmar, funderar jag över Madonnakonserten igår kväll. Var den bra eller var den inte bra? Är den värd bara två timmars sömn?

Vad jag kan säga med säkerhet var att den var spektakulär! Underhållning på hög nivå. Madonna levererar. Samtidigt var showen totalt charmlös. Madonna levererar visserligen men helt utan inlevelse. Hon gör sitt jobb helt enkelt. Hon dansar, sjunger (hon sjunger till och med upp å ner), hoppar, ålar, vänslas med sina dansare, klär av sig, ålar lite till och skjuter vilt omkring sig med något som liknar ett maskingevär. Hon kör så det ryker, bokstavligt talat. Scenen byts ständigt ut och vi får följa med till kyrkan, motell och slagfält m.m. Hela spektaklet är klart sevärt men vart tog glädjen vägen? Å andra sidan vad kan man förvänta sig av en människa som tillbringat hela sitt vuxna liv på en scen. Kanske tar rutinen över och en förställning är ännu en dag på jobbet?

Hon tycks dock inte fått in tillräckligt mycket rutin för att lyckas bli klar med sminkningen i tid och starta showen när hon skall. Att stå i 40 graders värme och vänta i nästan två timmar kan få det största fan att tappa sugen. De stackarna som kom när dörrarna öppnades klockan 19, fick vänta i fyra timmar.

Jag är inte något större Madonna fan. För mig kan musik vara bra utan att den utövande artisten behöver provocera i tid och otid. Jag är lika glad om jag slipper maskingevär, halvnakna kroppar, kliande skrev och tungkyssar åt höger å vänster. Till Madonnas försvar kan jag säg att jag föredrar en femtioårig fyrabarnsmor halvnaken och ålandes än en tjej på 17 år. Vad de gäller Madonna behöver jag nämligen inte oroa mig för att hon blivit övertalad av en dubbelt så gammal karl att bete sig som hon gör. Jag är ganska säker på att hon själv väljer vad hon skall hitta på för att underhålla oss. Vidare tycker jag att det är uppfriskande att hon kör sitt race även här i Mellanöstern och inte tonar ner sig. Det skadar inte med en (vild-)katt bland hermelinerna.

Så är konserten värd bara två timmars sömn? Nja.

 

Här svettas vi i väntan på Madonna.

 

 

Madonna blev också svettig och slet av kläderna.

 

Kvinnan är vig.

 

Bara muskler på denna kropp.

Antal kommentarer: 2

2012-06-07 12:32:12 - Maria

Jag såg också konserten och tycker att det var superbra. Visst hade hon kunnat starta tidigare men den som väntar på något gott... Vi hade det ganska kul medan vi väntade...

2012-06-07 14:25:37 - Karin Paulsson

Jag såg henne båda kvällarna och tycker att den andra kvällen var bättre. Hon är mycket bra och dansarna imponerar också. Både snygga och så smidiga:P
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)