Family in Dubai

Betraktelser.

Följ oss och gilla oss på Facebook! Med ett snabbt klick är du där. KLICK

 

 

Bonjour Monsieur Le Président...

2013-01-16

… sa jag igår när jag skakade hand med Frankrikes president.  Några fransmän här i regionen fick möjlighet att lyssna på ett trevligt tal och sedan bjöds det på champagne, snittar och en korts stunds utbyte av artigheter med presidenten.  Visserligen är jag inte född fransyska men efter att ha levt ihop med en fransman i 17 år känner jag mig halvfransk.

Francois Hollande är sedan maj förra året Frankrikes president och har tagit över posten av Nicolas Sarcozy. Det är ingen lätt uppgift. Frankrikes ekonomi går det lite si och så med. Väldigt många människor är missnöjda med sin arbetssituation.  Inte nog med det, FH är inte direkt en charmknutte,  och karln separerade från sina sambo, Segoléne Royal,  bara månader efter att hon förlorade presidentvalet mot Nicolas Sarcozy. De har fyra barn men var aldrig gifta. En kort tid efter kom det fram att han har ett förhållande med en journalist vilket ses med mycket negativa ögon.  Han jobbar alltså i motvind. Igår däremot gjorde att han bra ifrån sig och fick oss alla att känna oss väldigt betydelsefulla för Frankrikes framtid. Om jag kan bidra till att stärka framtidstron i Frankrike genom att snaska snittar, sörpla champagne och skaka tass med en liten kort president så gärna för mig!

 

Vi fick vänta i nästan två timmar och det var lååångtråkigt.

 

Så kom han äntligen

 

Det gula barret till vänster är mitt, presidenten tar sikte på mig!

 

Många vill byta ett par ord med honom. Han hade många livvakter.

Antal kommentarer: 1

2013-01-23 12:33:14 - Majsan

Häftigt att skaka hand med en president! :) Kom hem inatt från ett kallt UAE. Frös hela veckan och fick dessutom en förkylning på köpet. Hoppas ni får det varmare framover!
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)