Family in Dubai

Betraktelser.

Följ oss och gilla oss på Facebook! Med ett snabbt klick är du där. KLICK

 

 

Endagssemester.

2012-04-15

Vill ni veta hur bra man kan ha det en lördag i Dubai? Ja, det är klart att ni vill:-)! Förresten är det inte varning för snö och is i stockholmstrakten just nu…  Nej, nu retas jag.  Dubai är toppen från oktober och fram till maj. Nu har vi det härligt varmt och soligt och havstemperaturen är perfekt.

Min syster och familj åkte hem tidigt i morse nu blir det lite tomt. Vi har haft några riktigt bra dagar. Jag fick bland annat avnjuta en superb födelsedagsmiddag lagad av syster och svåger, inte illa. Barnen har lekt och badat i poolen för glatta livet.

Igår åt vi en god buffé på Al Qasr med en sympatisk utsikt. Det känns makalöst att ha sådana anläggningar som just Al Qasr på bara en halvtimmes avstånd med bil. Det känns som att komma till en annan värld, en värld av lyx. Man får verkligen ett riktigt avbrott och tror att man är på semester.

Får att få plats med riktigt mycket mat i magen så började vi dagen med träning, badade sedan i havet, åkte buggy (det älskar barnen och är en del av nöjet), åt god buffé, strosade sedan runt på hotellområdet och avslutade med cappuccino på en terrass med fin utsikt över både havet och Burj al Arab. Sämre kan man ha det på en lördag!

Nu efter denna endagssemester känner jag mig redo att ta tag i en ny arbetsvecka!

Vi hörs!

 

Antal kommentarer: 3

2012-04-17 05:19:17 - Agneta Andersson

Vi var på i Dubai på semester under jul och jag måste skriva att Al Qasr och Madinat verkligen var super. Så himla fint uppbyggt och med massor av restauranger.

Vi längtar tillbaka:)!

P.s Tack för en jätte bra sida.

2012-05-02 20:25:21 - A-C Bergkvist, acbergkvist@spray.se

Hej!

Jag tycker att du fått till en toppen sida! Den är snygg och informativ! Vill gärna ha lite nyheter.

Ann-Charlotte

2012-05-04 08:52:52 - sophia, so_sj@yahoo.se

Hej!

Du är en fena på detta! Keep going..
Sophia
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)