Family in Dubai

Betraktelser.

Följ oss och gilla oss på Facebook! Med ett snabbt klick är du där. KLICK

 

 

Jennifer Lopez Dance Again Tour

2012-11-25

 

Hur var konserten frågar de som aldrig fick tag på någon biljett. Denna konsert var för ovanligheternas skull (här i Dubai) slutsåld flera månader innan sångfågeln dök upp.

Den var KANON! Oavsett av vilken anledning man går och ser denna superstjärna så fick man valuta för pengarna. Jennifer Lopez är sannerligen ett proffs. Hon log brett hela föreställningen igenom och hon fick oss att tro att hon hade en lika trevlig kväll som vi.  

Först och främst så startade hon i tid vilket långt ifrån alla popstjärnor gör. Madonna var en katastrof, läs mer om hennes konsert här intill (4 juni).

Hon gick ut hårt med några rejäla rumpskakningar som kan få den stabilaste herre i gungning. Det avancerade klädvalet framhävde förstås denna berömda och ack, så välsvarvade bakdel. Hon är inte bara skicklig på att skaka rumpa utan även på att dansa. Jag misstänker att hon utövar yoga för en och annan sådan övning fick vi beskåda, hon genomförde dem lekande lätt. Själv har jag nyligen börjar ta privatlektioner i yoga och jag går bananas varje gång… mer om det i annan betraktelse. För J-Lo tycks yogan, rumpskakaningarna och alla dansstegen vara något hon kunde innan hon lärde sig gå. Inte nog med dessa aktiviteter, hon bjöd även på boxning och lite koreansk gangnam style.

Hon inte bara dansar bra, hon sjunger också förvånansvärt bra. Vi fick lyssna till skönsång vid ett tillfälle och det visade sig att människan har rejält drag i piporna. En kort stund satt hon ner och frågade oss om vi ville prata om LÖÖÖV och det ville vi… Nja, så mycket av den varan blev det inte pratat om men vi förstod att hennes LÖÖÖV Caspar var med på scenen. Vi lärde oss att: ”Love is not a destination, it´s a journey”. Annars så satt hon inte mycket på den där bakdelen utan for mest runt som ett jehu på scenen.  Hon förbränner lätt 2000kcal på en kväll. Jag kanske borde ställa till med konsert, jag som gillar att träna?

Medan J-Lo pustade ut och krånglade sig ur och i ännu en glittrig jumpsuite fick vi inblick i hennes privatliv genom ett långt bildspel på henne och hennes två barn. De rara guldklimparna tycks älska strandliv för vi fick ta del av många badbilder.

Förutom hennes dansande pojkvän fanns det ytterligare sju karlar på scenen. Lustigt var att de såg exakt likadana ut alla sju. Samma höjd, samma hårfärg, samma ålder, samma muskulösa kropp och samma kläder (eller brist på kläder snarare…). Var hittar man enäggs-sjulingar?

Det var drag under galoscherna under hela konserten. Hela härligheten avslutades med hennes senaste hit Dance Again samtidigt som det regnade glittrig konfetti över oss.

Dans, sång, vackra människor, häftiga scenkläder, privatliv, lite lagom cosy småprat och en massa glitter å glamour. Det är vad jag kallar underhållning!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)