Family in Dubai

Betraktelser.

Följ oss och gilla oss på Facebook! Med ett snabbt klick är du där. KLICK

 

 

Hollywood- Bollywood

2012-11-06

Intresset för Bollywood är lika stort som intresset för Hollywood, i alla fall i Dubai. Det finns väldigt många indier här och naturligtvis gillar de, inte bara de färgsprakande filmerna fulla av sång- och dansnummer, utan även skådespelarna. En del av dessa skådespelare dyrkas som gudar. När vi i helgen blev bjudna på en indisk väns 40-årsfest med temat Hollywood-Bollywood kändes det självklart att satsa på en indisk skådespelerska. Valet var enkelt för jag hade en gammal peruk som inköptes till en Diwalifest, (läs mer här) och ögonfärgen hade jag redan från början. Man kan knappt se skillnad på mig och Aishwarya Rai Bachchan.

Igår var vi ute på en middag på Atlantis och några av gästerna från fredagens fest var också med på denna middag. En kvinna sa: ”Oh my Goooood, you look so different. What have you done to your hair?”

 

Orginalet, Aishwarya Rai Bachchan.

 

Kopian tillsammans med Don Corleone.

 

Marc-Antony och Cleopatra.

 

Antal kommentarer: 2

2012-11-06 18:38:24 - Maria

Det var en fin peruk, var köper man sådana? Jag tycker nästan att det ser äkta ut. Behöver själv en till en maskerad om några veckor. Det verkar vara skojiga fester ni går på!:D Hur såg alla andra ut?

2012-11-10 08:43:01

Hej Maria!
Peruken har jag köpt på Dragonmart, där hittar man verkligen precis allt. Hoppas att du får en kul fest!
Mvh Johanna
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)