Family in Dubai

Betraktelser.

Följ oss och gilla oss på Facebook! Med ett snabbt klick är du där. KLICK

 

 

Vi går mot bättre tider!

2012-11-03

Äntligen kan man sitta ute och njuta av sin frukost. Det finns många fördelar med att bo i Dubai. En av fördelarna är att när vädret blir sämre hemma så blir det bättre här! Ja, ja tänker ni, kom igen i maj, då är det underbart i Sverige och skållhett i Dubai. Ja visst det är kanske sant men nu tar vi inte ut hettan i förskott…  Nu är det äntligen november och vädret är ljuvligt. Jag ger er bildbevis här under. Det är dessutom lagom varmt i havet nu, inte som för en månad sedan då det var som degspad, 42 grader. Från november fram till mars är Dubai som allra bäst! Har ni funderat på att resa hit så gör det NU!

Ni vet att jag älskar att laga mat och baka. Allt bröd bakar jag själv och denna veckan har barnen varit lediga och vi har bakat bröd i flera omgångar. Smakprov ligger på brickan. I morse drog jag ihop scones till frukosten som vi avnjöt på uteplatsen. Jag hann med att ta ett dopp i poolen innan bakningen. Det var uppfriskande och välbehövligt för vi var på ett Bollywood - Hollywood party igår och kvällen blev sen… Bilder kommer snart, håll utkik!

Betraktelserna kommer inte lika ofta som tidigare eftersom att jag får fler och fler guidejobb både för grupper och privata små sällskap och andra reserelaterade uppdrag. Det är verkligen otroligt roligt! Många svenska familjer tycks vara på väg att flytta till Dubai och jag är så glad över att mina tjänster är efterfrågade!

Jag vill passa på att tacka för alla positiva och snälla mail som kommer till mig. Det är så enormt inspirerande med alla glada tillrop. Min sida fyller verkligen sin funktion och ni är många som berättar om att den har varit till stor hjälp inför en resa eller en flytt. Jag försöker hela tiden att uppdatera och förbättra familyindubai bland annat genom att lägga ut fler och fler bilder. Är det något ni saknar eller vill se ännu mer av så skriv till mig: johanna@familyindubai.com. Vill ni dela med er av viktig, spännande eller rolig Dubaiinformation så skriv in den under rubriken Ni.

Även om jag skulle vilja så har jag inte längre möjlighet att erbjuda gratis service i form av individuella aktivitetsbokningar, personliga tips på var man köper eller hyr en viss sorts bil, hotell- och restaurangbokningar, förslag på tandläkare, boka besök på skolor, boka besök med mäklare, boka biljetter till Burj Khalifa osv. Självklart kan jag hjälpa till med allt men då ber jag att få hänvisa till priserna under rubriken: Tjänster, tack för er förståelse.

Jag önskar er alla en riktigt mysig november.

 

Vår trädgård inbjuder till avkoppling!

 

Frukostscones är klara. Tillsammans med ägg, västerbottenost (från fosterlandet), smör, honung och kaffe startade vi den här dagen.

Antal kommentarer: 2

2012-11-04 06:22:06 - Astrid med familj.

Du har rätt, vädret är trist i Sverige nu! Vi har en resa bokad till Dubai och vi åker om en vecka! Tack för family in Dubai! Vi har fått massor med tips och inspiration inför resan. Jag följer allt du skriver, jätte kul! Det känns nästan som om vi redan "känner" stan. Vi ser jätte mycket fram emot att du skall vara vår guide under en halv dag!

2012-11-04 07:41:09

Hej Astrid!

Ja, det skall bli spännande att träffa er! Ni kommer att få en toppen vistelse i Dubai! Mvh Johanna
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)