Family in Dubai

Betraktelser.

Följ oss och gilla oss på Facebook! Med ett snabbt klick är du där. KLICK

 

 

Vi skall se finalen av American Idol i LA

2013-05-12

Flera gånger har vi blivit bjudna och varje gång har vi tackat nej. Imorgon bitti skall det ske. Vi åker till Los Angeles och går på finalen av American Idol. Svärföräldrarna är på plats, resväskan är framme, halva garderoben är utvald och sexton timmars flygbiljett är bokad. Det känns faktiskt lite overkligt av många skäl. Ingen av oss har någonsin varit i Kalifornien och ännu mindre i LA. Bara det är ju häftigt! Att få komma dit och få uppleva ett nytt ställe för första gången tillsammans!

Det går inte att förneka att vi båda är nyfikna på domarna Mariah Carey, Nikki Minaj, Keith Urban, Randy Jackson och även lite nyfikna på programledaren Ryan Seacrest. De tävlande artisterna är väldigt bra men att diskret få titta närmare på domarna känns som en höjdpunkt. Det där med diskret får stå för min man. Jag är rädd för att jag kommer ha svårt att hålla blicken ifrån dessa personer. Jag tror till och med att Nikki Minaj inte har något emot att få lite av min (och alla andras) uppmärksamhet. Tävlingen i all ära, det blir ju spännande men det är efterfesten jag ser fram emot mest. På denna efterfest kan man förvänta sig att Keith Urban tar med sig sin fru. Eftersom att vi så snopet missade Tom Cruise när han var i Dubai så blir det lite av ett plåster på såret att få beundra en av hans f.d. fruar i stället. Det där med Tom Cruise var så beigt så att jag inte ens har skrivit om det men ok, här kommer en kort version. Han var i Dubai på premiären av Mission Impossible 4 och vi var också bjudna. Så långt allt väl. Håret las på spolar och jag tryckte ner mig i lilla klänningen. Min man, jag och två förväntansfulla väninnor promenerade elegant på röda mattan. Den var formad som ett L och vi gjorde halva mattan långsamt och kände oss väldigt märkvärdiga. I slutet stannande vi och småposerade lite mest åt oss själva men visst för all del, det togs ett å annat foto av fotografer också. I ärlighetens namn väntade vi mest på den där Dom Krys (som indierna kallar honom) skulle behaga dyka upp. Väntade och väntade. Dom Krys kom aldrig. Det visade sig att han hade hållit till i andra ändan av L:et och sedan slunkit in bakvägen till filmsalen. När vi till slut gav upp och skulle in i filmsalen var den full. FULL? Vi har ju VIP biljetter. Nä, är den full så är den, det spelade just då ingen som helst roll att vi kunde flaxa med VIP brickor framför näsan på vakterna. Vi blev vänligt men bestämt bortknuffade och sedan skjutsade till en annan filmsal utan en enda kändis. Den var den premiären det.

Nu förväntar jag mig revansch. Jag föreställer mig hur jag glatt konverserar både Nicole Kidman och Mariah Carey samtidigt. Det är nu man har nytta av sina mingelkunskaper (vilket jag skrivit om här). Jag har nog lagt längre tid på att fundera på vad jag skall packa ner i stora väskan än på vad jag skall ta till för mingelknep. Det är nämligen så att jag inte har en enda outfit som är i närheten av Nikki Minajs fantasifulla skapelser. Min käre make som har tusen bra idéer föreslog på allvar att jag skulle dra på mig ett par silverblanka, glittriga, vida platsbyxor han köpte till mig i Barcelona för ganska exakt 17 år sedan. Vi hade då känt varandra i knappt ett år och dessa byxor kändes så coola och så häftiga just då. Av sentimentala skäl har jag sparat dem, inte för att man på något sätt kan kalla detta plagg för klassigt. Karl´n kan inte mena allvar tänkte jag men jodå han tycker att jag skall ha dessa festliga clownbyxor medan han själv tagit inspiration av Ryan Seacrest som alltid är oklanderligt klädd i kostym.

Silverbyxor eller inte, kul skall det bli i alla fall!

I väntan på en liten rapport från staterna så får ni hålla till godo med bilder från OSN.

Domarna: Randy Jackson, Mariah Carey, Ryan Seacrest (programledare som tydligen inte hunnit byta om till kostym inför plåtningen), Nicki Minaj och Keith Urban

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)