Family in Dubai

Betraktelser.

Följ oss och gilla oss på Facebook! Med ett snabbt klick är du där. KLICK

 

 

American Idol

2012-05-23

Min man har fått två biljetter till idolfinalen i Los Angeles. Vi är störtförtjusta i programmet och har inte missat ett enda ett. Det är första gången som vi följer ett program tillsammans. Vi tittar sällan på TV och om vi gör det så har vi ändå inte samma uppfattning om vad som är värt att lägga tid på. Nu har vi funnit ett program som tilltalar oss båda. De tävlande artisterna är otroligt duktiga och jurymedlemmarna festliga. Min favorit är förstås Jennifer Lopez. Förtjusande kvinna. Varje gång har hon en ny frisyr, nya färger på makeupen, matchande nagellack och läppstift och ursnygga kläder. Allt sådant som jag tycker är intressant och viktigt. Härligt lyxigt och så kul att studera! De tävlande har trist nog inte samma stylist för de ser helt bedrövliga ut, i alla fall tjejerna. Någon har den dåliga smaken att spöka ut dem i extrema bijouterier som inte alls matchar varandra och inte heller deras illasittande kläder. Nåja, det där kan jag glömma nu för det finns bara en tjej kvar och hon sjunger så gudomligt att man nästan glömmer av allt tingeltangel. Hon tävlar i kväll mot en kille som man kan säga är en cross-over mellan en ung Bruce Springsteen och James Blunt. Han är sig själv och har inte hakat på den anskrämliga stylingprocessen. Jag tror han har uppträtt i samma t-shirt sedan han först kom med. Dessa två extremt talangfulla ungdomar, Jessica och Philip tävlar ikväll om den prestigefyllda titeln American Idol och vi är inbjudna att delta i publiken.

Varför sitter jag här i Dubai framför datorn när jag skulle kunna glassa runt med J-Lo på Rodeo Drive? Vi har ju samma faiblesser, vi gillar att matcha kläder och makeup och vi har små bröst och en stor rumpa. Vi är typ, så lika å så tighta! Ja, varför åker vi inte till LA och njuter av lyxlivet? En anledning är att vi inte vill lämna barnen ensamma med vår maid.(Fast kanske hade vi kunnat ta med dem och lämnat dem till J-Lo:s maid?). En annan anledning är att vi båda jobbar. Den tredje anledningen är att vi skulle bli fullständigt jet-lagade både när vi kommer dit och hem igen. Fast det är i alla fall himla kul att ha fått chansen och jag vet att J-Lo kommer sakna mig. Ikväll och imorgon avgörs det vem som blir nästa American Idol. Några dagar senare sänds programmen här i Dubai. Jag har redan bokat bästa platsen framför TV:n! Inget jet-lag, igen besvärlig flygresa, J-Lo i närbild och barnen tryggt i sina sängar.  

 

With the courtesy of OSN, www.osn.com

Antal kommentarer: 1

2012-05-26 09:13:22 - Susanne Gunnarsson

Jag hade aldrig stannat hemma om jag hade haft chansen att åka och se finalen. Ni skulle tagit med barnen och åkt! Kul läsning i alla fall.
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)